Webbutveckling

En genomtänkt och välproducerad webbplats engagerar och levererar resultat.

Webbutveckling med en röd tråd

En engagerande och användarvänlig webbplats stärker varumärket, ökar affärerna och fördjupar relationen med målgruppen. Men en snygg webbplats som inte uppfyller målgruppens behov kommer aldrig göra användarna nöjda.

Med den senaste tekniken ser vi till att din webbplats laddas snabbt, är reponsiv för en bra upplevelse i alla plattformar, framtidssäker och rankar bra i de olika sökmotorerna!

Webbstrategi

Vi inleder med att tillsammans kartlägga förutsättningar, syfte och mål. Vi sammanställer slutsatserna och presenterar en komplett webbstrategi med tidsplan och tekniska specifikationer.

Webbdesign

Vi skapar en design och tar fram wireframes/skisser utifrån webbstrategin. Dessa beskriver webbplatsens uppbyggnad och hur de framtagna funktionerna kommer att se ut.

Content (innehåll)

Vi skapar innehåll där struktur, disposition, tonalitet i texter och val av bilder är viktiga byggstenar för vad webbplatsen vill förmedla och för hur dina kunder uppfattar företaget.
 

Programmering

Våra programmerare bygger webbplatsen, implementerar designen, lägger in innehåll samt utvecklar speciallösningar och eventuella systemintegrationer.

Testning

Vi ser till att webbplatsen fungerar perfekt i olika viktiga mobila enheter och testar den i de vanligaste moderna webbläsarna.

 

Lansering

Vi driftsätter webbplatsen och gör en lansering. Efter lanseringen kan vi ta hand om förvaltning & support för att garantera att sidan är säker och snabb även i framtiden.

Vi kontaktar dig 

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig och berättar hur vi kan maximera affärsnyttan på din webbplats.
Du kan givetvis själv höra av dig via info@zenap.se eller ringa oss på 073-505 79 54.

9 + 11 =

Om oss

Välkommen till Zenap webbkommunikation i Enköping, vi hjälper dig att bygga din digitala närvaro. Vi är en långsiktig samarbetspartner och resurs inom webbutveckling, digital marknadsföring och design för våra kunder i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås.

Zenap Webbkommunikation

Smörblomsgatan 25
745 36 Enköping

Besöksadress

Gånstavägen 4
749 43 Enköping

Kontakta oss

Har du frågor kring ett nytt projekt, eller behöver du någon att bolla ideér med? Ta kontakt, ring eller mejla oss!

Telefon: 073-505 79 54
E-post: info@zenap.se

 

Personuppgifter och cookies

 

Support

Helgfria vardagar 9-17
support@zenap.se
073-505 79 54

Gratis lunch

Vi bjuder på lunch om du vill höra hur vi kan hjälpa dig.