Webb­utveckling

En genomtänkt och välproducerad webbplats engagerar och levererar resultat.

Webbutveckling med en röd tråd

En engagerande och användarvänlig webbplats stärker varumärket, ökar affärerna och fördjupar relationen med målgruppen. Men en snygg webbplats som inte uppfyller målgruppens behov kommer aldrig göra användarna nöjda.

Med den senaste tekniken ser vi till att din webbplats laddas snabbt, är reponsiv för en bra upplevelse i alla plattformar, framtidssäker och rankar bra i de olika sökmotorerna!

Webbutveckling med Zenap

WEBBSTRATEGI

Vi inleder med att tillsammans kartlägga förutsättningar, syfte och mål. Vi sammanställer slutsatserna och presenterar en komplett webbstrategi med tidsplan och tekniska specifikationer.

WEBBDESIGN

Vi skapar en design och tar fram wireframes/skisser utifrån webbstrategin. Dessa beskriver webbplatsens uppbyggnad och hur de framtagna funktionerna kommer att se ut.

CONTENT (INNEHÅLL)

Vi skapar innehåll där struktur, disposition, tonalitet i texter och val av bilder är viktiga byggstenar för vad webbplatsen vill förmedla och för hur dina kunder uppfattar företaget.

PROGRAMMERING

Våra programmerare bygger webbplatsen, implementerar designen, lägger in innehåll samt utvecklar speciallösningar och eventuella systemintegrationer.

TESTNING

Vi ser till att webbplatsen fungerar perfekt i olika viktiga mobila enheter och testar den i de vanligaste moderna webbläsarna.

LANSERING

Vi driftsätter webbplatsen och gör en lansering. Efter lanseringen kan vi ta hand om förvaltning & support för att garantera att sidan är säker och snabb även i framtiden.

Vill du också veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss för mer information eller ring 073-505 79 54

Zenap Webbkommunikation

Välkommen till Zenap webbkommunikation i Enköping, vi hjälper dig att bygga din digitala närvaro. Vi är en långsiktig samarbetspartner och resurs inom webbutveckling, digital marknadsföring och design för våra kunder i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås.

Kontakta oss

E-post: info@zenap.se
Telefon: 073-505 79 54

Besökadress

Gånstavägen 4, Enköping