Marknads­föring

En webbyrå som kombinerar affärsmässig webbutveckling med säljande kommunikation.

Genomtänkt kommunikation lägger grunden.

En genomtänkt strategi och röd tråd i all kommunikation stärker ditt varumärke och förbättrar din affär. Vi är en kompetent marknadsföringspartner som kan ta hand om allt ditt marknadsföringsmaterial.

Liksom att lägga alla försäkringar hos ett försäkringsbolag, så kan du samla alla dina reklamprodukter hos oss. Genom att göra det så får du en röd tråd i ditt material vare sig det gäller annonser, profilkläder eller butiksmaterial.

Genomtänkt marknadsföring från Zenap

MARKNADSPLAN

Bakom en bra marknadsplan ligger det ett noggrant analysarbete. En bra marknadsplan ger tydlighet för de anställda, fokus på rätt saker, kostnadskontroll, tillväxt och bättre lönsamhet.

GRAFISK PROFIL

Tydlig och konsekvent kommunikation av din organisations varumärke och budskap är viktigt för att få kostnadseffektivitet och trovärdighet.

TRYCKSAKER

Utifrån den grafiska profilen skapar vi kreativa trycksaker och vet hur vi ska guida dig från idé till färdig produkt på bästa sätt.

FILM

Oavsett om du behöver en enkel animerad presentationsfilm, en intervju eller en reklamfilm så hjälper vi dig.

MÄSSOR

Vi är ert bollplank för att utveckla och ta fram mässkoncept och mässmaterial. Vi har lång erfarenhet av att ta fram allt från stora övergripande koncept till enkla rollups och trycksaker.

CONTENT (INNEHÅLL)

Vi skapar innehållet som din målgrupp söker efter. Genom en analys tar vi fram en effektiv innehållsstrategi för smart och relevant content.

Vill du också veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss för mer information eller ring 073-505 79 54

Zenap Webbkommunikation

Välkommen till Zenap webbkommunikation i Enköping, vi hjälper dig att bygga din digitala närvaro. Vi är en långsiktig samarbetspartner och resurs inom webbutveckling, digital marknadsföring och design för våra kunder i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås.

Kontakta oss

E-post: info@zenap.se
Telefon: 073-505 79 54

Besökadress

Gånstavägen 4, Enköping