Syns med Sökmotor­optimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är en avgörande digital marknadsstrategi om du vill synas på nätet. Effektiva SEO-insatser gör att din webbplats rankar högre hos sökmotorerna, vilket gör att du får mer organisk trafik från exempelvis Google och Bing.

On-page

Vi går igenom din webbplats utifrån sökstrategin, samt verifierar att den är byggd på ett sökmotorvänligt sätt. Vi tittar på webbplatsens struktur och innehåll och gör dessa relevant både för Google och för dina besökare.
 

Off-page

Vi hjälper dig att utarbeta utforma en länkstrategi för att nå en högre placering/rankning i sökmotorernas resultat. Länkar till din sajt är avgörande för hur högt upp din sajt hamnar i sökresultaten.

Google Ads (AdWords)

Vi hjälper dig med Google annonsering (Google Ads / AdWords), så att du syns ännu bättre och får snabbare resultat. Oavsett om du har ett befintligt konto eller om du vill starta att annonsera för första gången.

 

Rapportering sökmotoroptimering

Vi rapporterar löpande hur din hemsida presterar i sökresultaten. Genom att kontinuerligt följa upp förändringar i placeringar och trafik, tydliggörs vad arbetet med sökmotoroptimering ger.

Zenap hjälper kunder att synas med SEO bland annat genom Sökmotoroptimering i Enköping, Sökmotoroptimering i Uppsala och Sökmotoroptimering i Västerås.

Söker ni en digital samarbetspartner?
Ring oss på 073– 505 79 54

Sökmotor­optimering (SEO)