Sökmotor­optimering (SEO)

Att synas när kunderna letar efter dig är avgörande!

Syns när kunderna letar efter det du erbjuder

Sökmotoroptimering (SEO) är en avgörande digital marknadsstrategi om du vill synas på nätet. Effektiva SEO-insatser gör att din webbplats rankar högre hos sökmotorerna, vilket gör att du får mer organisk trafik från exempelvis Google och Bing.

Förutsättningarna för vad som belönas och rankas högt hos sökmotorerna justeras ständigt, därför är grundlighet och långsiktighet nödvändigt för att uppnå resultat.

Zenap hjälper kunder att synas med SEO bland annat genom Sökmotoroptimering i Enköping och Sökmotoroptimering i Uppsala.

Sökmotoroptimering (SEO) med Zenap

SEO-ANALYS

Vi går igenom nuläge och information från bland annat Google och Bing, vilket ger oss en bild hur du ligger till med nuvarande SEO och hur konkurrenterna syns i sökresultaten.

SÖKORD

Vi identifierar relevanta sökord och skapar en strategi för att öka synligheten och placeringarna. Det tar tid att nå resultat och det är därför viktigt att satsa på rätt sökordsstrategi redan från början.

ON-PAGE

Vi går igenom din webbplats utifrån sökstrategin, samt verifierar att den är byggd på ett sökmotorvänligt sätt. Vi tittar på webbplatsens struktur och innehåll och gör dessa relevant både för Google och för dina besökare.

OFF-PAGE

Vi hjälper dig att utarbeta utforma en länkstrategi för att nå en högre placering/rankning i sökmotorernas resultat. Länkar till din sajt är avgörande för hur högt upp din sajt hamnar i sökresultaten.

ADWORDS

Vi hjälper dig med Google annonsering (Google AdWords), så att du syns ännu bättre och får snabbare resultat. Oavsett om du har ett befintligt konto eller om du vill starta att annonsera för första gången.

RAPPORTERING

Vi rapporterar löpande hur din hemsida presenterar i sökresultaten. Genom att kontinuerligt följa upp förändringar i placeringar och trafik, tydliggörs vad arbetet med sökmotoroptimering ger.

Vill du också veta hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss för mer information eller ring 073-505 79 54

Zenap Webbkommunikation

Välkommen till Zenap webbkommunikation i Enköping, vi hjälper dig att bygga din digitala närvaro. Vi är en långsiktig samarbetspartner och resurs inom webbutveckling, digital marknadsföring och design för våra kunder i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås.

Kontakta oss

E-post: info@zenap.se
Telefon: 073-505 79 54

Besökadress

Gånstavägen 4, Enköping