MailChimp är den ultimata tjänsten som förenklar hur du marknadsför dina produkter på nätet. MailChimp är en enkel tjänst för att designa och skicka e-postmeddelanden.

Med MailChimp kan du skapa flera olika typer av kampanjer, inklusive nyhetsbrev, e-post, anmälningsformulär, landningssidor, digitala vykort, Google remarketing-annonser och Facebook-annonser. Det är ett enda verktyg för att skapa alla dessa typer av kampanj. MailChimp kan integreras med WordPress, WooCommerce, Shopify och många andra system. Det har automatiseringsfunktioner för att välkomstutskick till nya prenumeranter, skicka födelsedagsmeddelanden, produktrekommendationer och ordrar.

MailChimp har en enkel processen för att skapa e-postmeddelandet. Du kan skräddarsy en av alla de olika färdiga mallarna, eller skapa egna layouter med det visuella verktyget. Du kan schemalägga e-postmeddelandet eller skicka det manuellt när du vill.